Wellness Oriflame

Frumuseţea nu este doar la suprafaţa pielii, ea vine si din interior. Wellness by Oriflame a fost creată pentru femeile şi bărbaţii a căror aspect plăcut şi stare de sănătate necesită un aport suplimentar de nutrienţi esenţiali. Folosind ingredienţi eficienţi inspiraţi de natură, precum şi formule ştiinţifice avansate, suntem în măsură să vă oferim la înaltă calitate, suplimente nutritive echilibrate care asigură necesarul zilnic optim pentru piele şi întregul organism.


Aici gasiti gama de produse Wellness Oriflame si preturile acestora.

 

     
Catalog Wellness  Controlul Greutati  Ingrijirea Pielei 
     
 Produse Wellness  Pachet Wellness EA  Pachet Wellness EL

01 2

Produsele Wellness Oriflame de înaltă calitate sunt concepute şi dezvoltate în Suedia de către oameni de ştiinţă cu reputaţie mondială şi experţi în nutriţie. Studii îndelungate şi testări extinse au dovedit eficienţa şi siguranţa produselor. Toate produsele sunt fabricate conform standardului GMP (Good Manufacturing Process) şi se garantează puritatea şi înalta lor calitate.

Toată producţia se execută în conformitate cu standardele de bune practici în producţie (GMP), ce se respectă în industria farmaceutică pentru a asigura siguranţa şi calitatea produselor.

Doresti sa testezi produsele Wellness Oriflame? Te invit sa completezi formularul de inregistrare https://beautyflame.ro/formular-inscriere-oriflame - vei beneficia de consultanta profesionala astfel vei putea alege produsul adecvat nevoilor tale.