Oriflame Oferta
Livrare comenzi Oriflame
Reprezentant Oriflame - Cum comanzi produse Oriflame

 

LIVRARE  COMANDA ORIFLAME.

Indiferent de modul ales pentru transmitere, comanda ta este procesată şi apoi transportată de către Oriflame la punctul de livrare specificat în comandă.

Oriflame face livrarea coletelor atat la domiciliul clientului, cat si la sediile si punctele de lucru din tara.

 

Prin urmare, mare atenţie atunci când alegi modalitatea de livrare!

LIVRAREA  LA  DOMICILIU

Compania Oriflame asigură livrarea pachetelor la domiciliu prin firma de  curierat rapid TNT Romania. Taxa pentru livrarea la domiciliu a comenzii este de 7 lei, indiferent de valoarea comenzi. Termenul de livrarea a comenzii este între 24 ore - 5 zile în funcţie de posibilităţile de ambalare a comenzilor. Acoperire pentru toată ţara, posibilitatea de confirmare a adresei sau solicitarea livrării coletului si la o altă adresă.

•Pentru a evita întârzierea livrării comenzilor şi pentru a beneficia de servicii de calitate, vă rugăm să verificaţi în baza de date dacă adresa, codul poştal, numărul de telefon şi adresa de e-mail sunt corecte.

•Posibilitatea urmăririi on-line a coletului pe baza numărului de client. Contact telefon: *7000 

•În momentul în care comanda pleacă din depozitul Oriflame, reprezentantul oriflame  va primi un e-mail de confirmare a plecării coletului către destinatie, e’mail-ul va fi trimis de către TNT Romania.

•Clientul va fi sunat de către curier, înainte de livrarea coletului, pentru a stabili cu exactitate ora de predare a acestuia la adresa stabilită. Curierul va face două tentative de livrare în decurs de 24 –48 ore, după care coletul se returnează.

•În prezenţa curierului, se verifică integritatea ambalajului coletului. Nu recepţionaţi coletele cu aspect deteriorat sau desigilate.  Daca coletul este desigilat sau prezintă urme de violenţă se specifică acest lucru pe AWB şi se refuză recepţionarea coletului.

 

LIVRARE  PRIN  CENTRELE  ORIFLAME


Daca ai ales punct de livrare unul din centrele Oriflame, este necesar să te informezi la liderul sau directorul de retea de ziua în care este programat transportul comenzilor. Informaţii privind data livrari comenzilor le vei primi si pe mail la inceputul campaniei.

• Comenzile se ridică personal în zilele în care sosesc la centrele Oriflame;
La ridicarea coletului aveti obligaţia să verificaţi continutul acestuia chiar la sediu ( punctul de livrare ) si acesta trebuie sa fie conform cu factura ce se gaseste in pachet; in cazul cand exista o neconcordanta intre factura si numarul de produse, informati reprezentantul Oriflame al companiei de la sediu de unde ridicati pachetul si complectati formularul tip pus la dispozitie de angajatul Oriflame pentru a se remedia acest inconvenient.Factura care insoteste pachetul este documentul cu care mergem la banca si platim.

La banca se plateste suma exacta cat este specificata in factura.

Depasirea termenului de achitare de 18 zile implica penalitati financiare.

 

Vezi in continuare.

 


 

 

INFO

 Acest website vine in intampinarea persoanelor ce doresc sa devina Reprezentanti Oriflame cat si cu informatii privind gama de produse Oriflame, ofertele Oriflame precum si prezentarea oportunitati afaceri Oriflame.

Website Administrat De Un Consultant Oriflame Independent. 

 

Acasa      -  Oriflame      -  Sweden Oriflame     -  Reprezentant Oriflame      Inscriere Oriflame     Pachetul de Incepator    -  Cum comanzi produse Oriflame    
-  Livrare comenzi    Efectuare plati facturi     -  Debite penalizari      -  Ofertele Oriflame     -  Oferta pentru noi reprezentanti Oriflame  Campania de recrutare  
- Oferta de loialitate    Cumperi produse Oriflame    -  Concursuri pentru sponsori    -  Wellness     -   Controlul greutati     -  Bonus Oriflame    -  Ingrijirea pieleii
-    Wellsess pentru EA     -  Wellness pentru EL     -  Catalog Oriflame    -  Formular inscriere Oriflame    -  Contact

 

Sursa de continut text si imagini: Cosmetics Oriflame Romania 

www.oriflame.ro   
© 2010-2014 Beautyflame.ro. Toate drepturile rezervate.
Harta Romaniei


Catalog Firme Director Web Gratuit Corpuri de iluminat  Director Web   Blog din MoldovaPortal InfoAnunturi, director web, bancuri, jocuri, etcTOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astaziDirector WebTurbina auto

       

Inscrie-te in TOP !  Director Web OnlineDirector Web - Promovare Site Site-ul apare in Directorul Kappa Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Mobila Bucatarie Web-Links.roTrofee din Cristal Personalizate