ORIFLAME ITALIA

Oriflame sa gandit ca si romani din Italia sa poata folosi produsele Oriflame de calitate deosebita la preturi convenabile. Pentru aceasta este nevoie sa te inscri reprezentant Oriflame in baza carti de identitate.

Cine poate deveni client Oriflame?
...orice cetăţean român, din Italia sau Romania major(ă), posesor a unei carti de identitate sau pasaport valabil in Romania.

Fie că doreşti să economiseşti bani la produsele cumpărate pentru tine şi familia ta, fie să câştigi un venit suplimentar sau să-ţi dezvolţi o carieră şi o afacere pe cont propriu, la Oriflame poţi face toate acestea. Tu decizi cât de departe vrei să mergi - noi suntem aici pentru a te ajuta, pas cu pas. Vrei să afli cum te înscrii la Oriflame? Click AICI pentru a te inscrie reprezentant Oriflame.

Ne puteti contacta si telefonic:    0753868728 

 

Avantaje pentru cei ce doresc sa devina reprezentanti Oriflame

 • Premii de Bun Venit pentru noi inscrisi,
 • Cadouri de loialitate pentru cei ce comanda trei campanii consecutive,
 • Castigurile de pana la 40%, din valoarea comenziilor lansate,
 • Fi lider Oriflame si poti castiga pana la 21% din comenziile celor din grupul personal,

DISCOUNT-URI EXCELENTE!

Procentul discounturilor generale la comenzile efectuate de reprezentanti Oriflame:

• 0% : pentru comandă sub 70 lei• 23% : pentru comandă intre 70 - 299 lei• 30% : pentru comandă intre 300 - 599 lei• 40% : pentru comandă peste 600 lei.Exemple de reduceri;

La o comandă de 70 lei - platesti doar 54,4 lei - castigi 16,00 lei (reducere de 23%);

La o comandă de 120 lei - platesti doar 97,4 lei - castigi 27,60 lei (reducere de 23%);

La o comandă de 200 lei - platesti doar 154 lei - castigi 46,00 lei (reducere de 23%);

La o comandă de 300 lei - platesti doar 210 lei - castigi 90,00 lei (reducere de 30%);

La o comandă de 400 lei - platesti doar 280 lei - castigi 120,00 lei (reducere de 30%);

La o comandă de 500 lei - platesti doar 350 lei - castigi 150,00 lei (reducere de 30%);

La o comanda de 600 lei - plstesti doar 360 lei - castigi 240,00 lei (reducere de 40%);

La o comandă de 750 lei - platesti doar 450 lei - castigi 300,00 lei (reducere de 40%);

La o comandă de 1200 lei - platesti doar 720 lei - castigi 480,00 lei (reducere de 40%);

La o comandă de 2000 lei - platesti doar 1200 lei - castigi 800,00 lei (reducere de 40%);

 • Te distrezi , arati bine si cistigi bani!!

  In plus aceasta afacere o poti gestiona cind si cum vrei tu in functie de cat de departe vrei sa ajungi.

  Poti cumpara produse deosebite la preturi accesibile sau poti sa faci din Oriflame afacerea ta de succes, iar noi suntem aici pentru a te indruma si ajuta.

 • Intra in echipa Oriflame si vei avea numai de castigat !!!

 • Impreuna cu dvs. vom stabili modalitatea de a comanda produsele Oriflame pe care le doriti cat si modul de receptie a coletului.

Avantajul Oriflame pentru Tine

 • VINZI USOR CASTIGI RAPID

  Acum poti face economii mult mai repede.

  La fiecare 3 saptamani ai un nou catalog la dispozitie plin de produse de calitate si oferte incantatoare pe care sa-l arati tuturor prietenilor tai.

  NOI SPUNEM DA, FARA NICIO OBLIGATIE

  Pentru o parte din cei care intra in echipa Oriflame, un venit suplimentar este de ajuns.

  Pentru altii, o cariera exceptionala in lumea cosmeticelor este un vis ce merita trait. Oriflame ofera un program complet de instruire pentru cei care doresc sa-si inceapa cariera alaturi de noi, program accesibil tuturor gratis. Pentru cei care au teluri inalte, oferim numeroase programe de training pe parcursul anului pentru dezvoltarea talentului si abilitatilor profesionale.

  Inregistrarea in echipa Oriflame nu presupune nicio obligatie si nici o comanda minima.

  FII PROPRIUL TAU SEF

  Tu decizi cand si cat de mult iti doresti sa lucrezi.

  Singura investitie pe care trebuie sa o faci pentru a-ti construi propria afacere Oriflame este de timp si pasiune.

  Descopera Liderul din tine si inspira-i pe altii sa-ti urmeze exemplul.

  FLEXIBILITATE TOTALA

  Prioritatile tale sunt cele mai importante.

  Iti poti pastra slujba actuala si poti creste alaturi de Oriflame si iti poti castiga independenta financiara. Sau, daca doresti, alege Oriflame ca sursa principala de venituri.

  Tu decizi cat de mult vrei sa lucrezi si cand.

  Ai control deplin asa ca ia decizia care ti se potriveste cel mai bine.

  TE DISTREZI

  Intri in echipa Oriflame, participi la cursurile organizate de noi, la intalniri, la evenimente, la cine speciale si la sedinte de machiaj.

  PROGRAM DE BUN VENIT

  Intri acum in echipa Oriflame, te califici in toti pasii Programului de Bun Venit si ai parte astfel de cel mai bun start alaturi de noi.

  Ce înseamnă să fii client Oriflame?

  Oricine poate deveni client Oriflame - Avantajul Oriflame este deosebit de generos.

  Datorită excepţionalei flexibilităţi a ocupaţiei de client, Oriflame îşi găseşte locul în stilul de viaţă al oricui. Indiferent dacă intenţionezi să câştigi suplimentar ceva bani sau doreşti să-ţi faci din asta o carieră, ori să te bucuri de independenţă financiară, Oriflame este potrivit şi pentru tine! Fie că eşti angajat cu program întreg, program redus, eşti student sau pensionar, lucrezi de la domiciliu, sau eşti în concediu de creştere a copilului ai posibilitatea să-ţi stabileşti singur orele de lucru, eşti propriul tău şef! Tu alegi cât de mult vei câştiga - totul depinde de cât de mult efort acorzi acestei activităţi. Te bucuri de produse de calitate superioară şi în acelaşi timp poţi face noi cunoştinţe şi prieteni. Te poţi califica pentru a participa la evenimente internaţionale de prestigiu unde vei fi premiat pentru rezultatele şi realizările tale.

  În calitate de proaspăt client, vei avea alături un client mai experimentat (Sponsor) care să te îndrume în activitate. Sponsorul tău te va familiariza cu activitatea şi terminologia Oriflame pentru a înţelege informaţiile de care ai nevoie la început.

  De asemenea, vei avea şansa să-ţi îmbunătăţeşti pregătirea personală şi profesională prin seminarii şi evenimente - majoritatea fiind complet gratuite! Vei fi mereu la curent cu noile tendinţe în machiaj, îngrijire corporală, modă şi nimic din toatea acestea nu implică vreun risc.

  Cine poate deveni client Oriflame?

  Orice cetăţean român, major(ă) sau 16 ani împliniţi dar numai cu acordul părintelui, cu domiciliul în Romania! 
  Fie că doreşti să economiseşti bani la produsele cumpărate pentru tine şi familia ta, fie să câştigi un venit suplimentar sau să-ţi dezvolţi o carieră şi o afacere pe cont propriu, la Oriflame poţi face toate acestea. Tu decizi cât de departe vrei să mergi - noi suntem aici pentru a te ajuta, pas cu pas. Vrei să afli cum te înscrii la Oriflame?

  Consultanţii şi Directorii Oriflame

  Poziţia de Consultant sau de Director Oriflame este accesibilă oricărui cumpărător direct Oriflame care doreşte să înceapă o afacere cu ajutorul nostru.

  Consultanţi

  Sunt vânzători direcţi Oriflame, persoane juridice, rezidenţi ai statului român care, în numele şi pe răspunderea lor, desfăşoară activitatea de distribuţie directă a produselor Oriflame către consumatorii finali de pe piaţă pe baza unui contract încheiat cu Oriflame, precum şi servicii de consultanţă cosmetică pentru Clienţii Oriflame.

  Clenţi Direcţi

  Sunt persoane fizice care cumpără şi folosesc produsele Oriflame direct de la Oriflame, prin intermediul catalogului. Fiecare Client Direct este alocat unui Consultant Oriflame (Sponsor) şi unui Director care îi vor furniza serviciile postvânzare.

  Servicii postvânzare

  Serviciile postvânzare sunt serviciile pe care un Consultant şi un Director Oriflame au obligaţia să le furnizeze grupurilor personale de cumpărători direcţi Oriflame. Astfel, Consultantul şi Directorul Oriflame sunt alături de tine:

  - să te îndrume şi să te sfătuiască privind achiziţionarea produselor şi utilizarea lor;
  - să organizeze întâlniri periodice (2,3 în fiecare lună) în care să-ţi prezinte informaţii suplimentare şi noutăţi privind produsele şi evenimentele Oriflame şi să-ţi răspundă la întrebări. Nu uita să te informezi despre datele, locul de desfăşurare şi conţinutul întâlnirilor!
  - să se asigure că ai primit următorul catalog cu cel puţin 15 zile înainte ca acesta să se lanseze.

  Discounturi

  În funcţie de valoarea produselor comandate (preţ catalog) beneficiaţi de reduceri.