Previous Next

Informatii Oriflame

In aceasta pagina gasesti o mare parte din informatiile care te ajuta sa intelegi ce inseamna oprtunitatea si beneficiile Oriflame.

- Inscriere Gratuita!

- Noul reprezentant Oriflame nu are obligatia de a face comenzi in fiecare campanie ci doar atunci cand doreste,

- Nu exista o valoare minima a comenzi,- Nu exista taxa de reactivare, (daca ai fost inactiv o perioada )

- Nu exista restrictii, nu sunt riscuri,

- Documente necesare inscrieri ca reprezentant Oriflame; copie a carti de identitate

- Cand vrei sa te retragi din afacere, este simplu - nu mai faci comenzi,

- Ca reprezentant Oriflame primesti un comision de 23% pana la 40% din vanzari, in functie valoarea comenzilor

- Program de BUN VENIT in trei pasi dedicat noilor reprezentanti Oriflame,

- Cadouri pentru noul reprezentant Oriflame in primele trei campani,

- Devenind reprezentant Oriflame ti se va aloca pagina ta personala pe site-ul Oriflame,

- Livrare produselor la tine acasa, plata produselor in 18 zile dupa semnarea contractului,

- Posibilitatea de a deveni un reprezentant Oriflame de Top: Lider sau Director Oriflame daca esti o persoana ambitiosa si iti doresti acest lucru

- Echipa situl-ui BeautyFlame.roeste cu tine si te ajuta sa-ti indeplinesti visul,

-Nu ai limita de castig, totul depinde de tine.

Ca reprezentant Oriflame nu ai nevoie de cunostinte deosebite in domeniul MLM Oriflame a vanzarilor directe. E simplu, cumperi produse Oriflame pentru tine si familia ta sau prezinti catalogul Oriflame si preiei comenzile de la colegi, prieteni, vecini, care vor aprecia acest lucru ca fiind un mod simplu si eficient de a face cumparaturi si astfel vei castiga bani din aceasta activitate. In continuare, poti sa explici avantajul Oriflame si altor persoane, care pot deveni la randul lor reprezentanti, formandu-ti, in acest mod, propria echipa de vanzari care iti va aduce, cu timpul, castiguri importante.

Planul de Succes Oriflame este cu siguranta cel mai bun printre atatea alte propuneri de afaceri pentru ca oportunitatea de castig pe care o ofera Oriflame s-a dovedit a fi cea mai buna. Veniturile voastre depind de cat de mare si de eficienta este structura pe care ati construit-o si ce volum de vanzare genereaza aceasta.

Ca reprezentant Oriflame faci economie când cumperi produse,

În calitate de Client/Reprezentant Oriflame beneficiezi de discount atunci când cumperi produsele Oriflame pentru tine familia ta si prieteni tai.

Fiecare reprezentant Oriflame câştiga prin promovarea catalogului,

Câştigi din vânzările către prieteni şi cunoştinţe. Mulţi reprezentanti Oriflame afirmă că este foarte simplu: simpla prezentare a catalogului aduce şi vânzările dorite. Nu sunt necesare cunoştinţe speciale de vânzare directă ca reprezentant Oriflame. De fapt, marea majoritate nu s-au ocupat nicio dată de vânzare directă. Cu fiecare comandă pe care o faci câştigurile tale vor spori.

Câştigi şi mai mult prin crearea unei echipe,

Câştigurile vor spori dacă inviţi şi pe alţii să se alăture echipei tale. Daca esti reprezentant Oriflame poţi câştiga până la 21% din vânzările fiecărui membru din echipă. Astfel, poţi obţine câştiguri substanţiale şi independenţă financiară.

Castig suplimentar in timpul liber sau o cariera, discount pana la 40%,

Valoarea castigurilor pe care le veti avea ca Reprezentant Oriflame sant in functie de valoarea comenzilor facute de dvs. Cu cat aveti comenzi mai mari cu atit si comisionul va fi mai mare si acesta va fi dupa cum urmeaza: 

23% pentru comenzi intre 70-299,99 lei, 
30% pentru comenzi intre 350-699,99 lei, 
40% pentru comenzi de peste 700 lei, 
pentru comenzi sub 70 lei nu exista reduceri,

.Alegerea Iti Apartine! Fi Reprezentant Oriflame!..

23 ... 40% DISCOUNT

În calitate de reprezentant Oriflame beneficiezi de 23...40% discount, în funcţie de valoarea comenzii şi te vei bucura de produse pentru îngrijire şi frumuseţe de cea mai bună calitate.

FI ROPRIUL TAU ŞEF

Tu decizi când şi cât de mult munceşti. Singura investiţie pentru a porni afacerea Oriflame constă în timp şi pasiune.

DISTREAZĂ-TE

A fi reprezentant Oriflame înseamnă nu numai muncă, dar şi foarte multă distracţie. Ai ocazia să cunoşti oameni noi, să călătoreşti în ţară şi în străinătate, să iei parte la evenimente de promovare a produselor.