oriflame 084Oriflame

– Stockholm – Suedia 1967: – Doi fraţi si prietenul lor, au hotărât să ofere oamenilor posibilitatea de a beneficia de produse de calitate pentru îngrijirea pielii şi cosmetice inspirate de frumuseţea naturală a Suediei. Preocuparea lor a fost ca produsele să conţină ingrediente naturale, să nu fi e testate pe animale, şi să fie distribuite după modelul de vânzare directă pentru ca oamenii să-şi desfăşoare o afacere proprie. Acum compania Oriflame dispune de un centru global de cercetare si dezvoltare cu peste 100 de oameni de stiinta si peste 7500 de angajati in sase centre de productie proprii cate unu in Suedia, Polonia, Rusia, India si doua in China cat si in cele 63 de tari unde isi desfasoara activitatea de vanzare a produselor Oriflame.

CATALOGUL  ORIFLAME

CUM DEVI REPREZENTANT ORIFLAME

OFERTA  DE  BUN  VENIT

ORIFLAME

 

CONCURSURI CU PREMII

CONCURS PENTRU SPONSORI

BONUS DEZVOLTARE MANAGER AICI CUMPERI PRODUSE ORIFLAME 

 

CUM NE CONTACTA-TI

ORIFLAME & SWEDEN

PRODUSE WELLNESS PRODUSE ORIFLAME

Oriflame isi vinde produsele prin intermediul unei forte de vanzari independente in afara circuitului traditional al magazinelor. Vanzarea directa permite clientiilor sa beneficieze de sfatul si entuziasmul unor oameni pe care ii cunosc si in care au incredere. Oriflame este o companie Suedeza de produse cosmetice unica cu privire la cercetarea producerea si distribuirea produselor sale.

Cumpararea directa este cea mai sigura si la indemana, iar tu, in calitate de client direct sau consultant poti castiga bani fara un program fix si la care tu esti propriul sef.

Oriflame, de 15 ani în România
Vânzări de aproximativ 20 milioane de euro pe an, zece birouri unde lucrează 125 angajaţi permanenţi şi o echipă de 58.000 de consultanţi care promovează cataloagele şi produsele companiei. Aşa arată astăzi Oriflame România, după ce şi-a deschis primul birou la începutul lunii decembrie 1995.

De ce nu ne gasiti in magazine ?

• Oriflame foloseşte sistemul de vânzare directă prin intermediul consultanţilor  sai care vă oferă informaţii despre produse şi posibilitatea de a face alegerea corectă.
• Astfel, puteţi cumpăra produse la preţul de depozit, fără intermediari. Oriflame este un mare magazin virtual. Te aşteaptă 24h/24h.

De ce nu facem mai multă publicitate produselor Oriflame?

– Compania noastră foloseşte reclama în mijloacele media normale numai ca o susţinere a activităţii. De fapt, cele 35 de milioane de cataloage editate în fiecare an reprezintă adevăratele mijloace de reclamă pentru consultanţii noştri.
Filosofia noastră este că cea mai bună publicitate este însuşi consultantul. Investind în crearea unor produse competitive şi răsplătind corespunzător consultanţii pentru că le vând este cea mai bună reclamă pentru companie. Reclama prin viu grai este cea mai convingătoare.

Ce intelegem prin Campanie ?

• Oriflame are anual 17 campanii, a câte 3 săptămâni fiecare.
• Fiecare campanie este ilustrată printr-un catalog propriu care cuprinde multe noutăţi, oferte şi reduceri de preţ.

Ce înseamnă Client Final ?

Clientul final este consumatorul de produse Oriflame.
• Avantaj: Beneficiezi de produse de calitate la preţuri accesibile şi primeşti comanda acasă.
• Dezavantaj: Cumperi produsele de la Consultanţii Oriflame la preţ de catalog, dar sub preţul din piaţă la aceeaşi calitate.

Ce înseamnă Client Direct ?

Sunt persoane fizice care cumpără şi folosesc produsele Oriflame direct de la Oriflame, prin intermediul catalogului.
• Avantaj: Cumperi direct de la Oriflame, beneficiind de o perioadă de creditare de 18 zile şi de discounturile aferente – între 23% şi 40%, în funcţie de valoarea comenzii.

Ce înseamnă Consultant Oriflame ?

Sunt vânzători direcţi Oriflame, persoane juridice, rezidenţi ai statului român care, în numele şi pe răspunderea lor, desfăşoară activitatea de distribuţie directă a produselor Oriflame către clienţii finali de pe piaţă, pe baza unui contract încheiat cu Oriflame, Contract de Prestări Servicii şi Comision.
• Avantaj: Cumperi direct de la Oriflame beneficiind de o perioadă de creditare de 18 zile cu discounturile aferente (între 23% şi 40% – în funcţie de valoarea comenzii). Beneficiezi de comision în funcţie de volumul vânzărilor, de bonusuri şi îţi poţi dezvolta propria afacere prin înscrierea de noi cumpărători direcţi.

Ce înseamnă KAM ?

Înseamnă Administratorul de cont Oriflame şi este angajatul Oriflame care reprezintă compania în relaţiile cu cumpărătorii direcţi alocaţi lui. Numele lui şi numărul de telefon îţi sunt furnizate la semnarea Contractului de Vânzare-Cumpărare (Clienţi Direcţi) sau Prestări Servicii şi Comision (Consultanţi).

Cum devin Client Direct ?

Dacă ai 18 ani împliniţi, poţi să te înscrii în Oriflame. Dacă ai 16 ani împliniţi, poţi să te înscrii în Oriflame numai cu acordul părintelui.
• Ai nevoie de un Sponsor, care să te îndrume şi să îţi dea toate informaţiile necesare pentru început.
• Completea-za Formularul de Inscriere din acest site, semnezi şi depui Contractul de Vânzare-Cumpărare însoţit de copia actului de identitate şi, dacă este cazul, acordul părintelui.

Cum câştig bani ?

Există două căi de a câştiga bani cu Oriflame.

În calitate de Consultant comanzi produse la un preţ redus (discount) şi le vinzi clienţilor tăi la preţ de catalog.

În plus, îi poţi invita şi pe alţii să ţi se alăture, ceea ce are ca rezultat formarea unei echipe de vânzători şi desigur câştiguri suplimentare.

Ce conţine Starter Kit-ul ?

Produsul perfect pentru începerea şi desfăşurarea cu succes a afacerii Oriflame.
Starter Kit-ul conţine:
1 geantă personalizată Oriflame, un card Oriflame, mostre selecţionate ruj, mostre selecţionate parfum, suport mostre parfum, suport mostre ruj, contract vanzare-cumparare, ghid de culori, plicuri Oriflame, flyer loialitate, flyer Oportunitatea Oriflame, punguta mostre, flyer Program de bun venit, flyer sponsori, News Letter Oriflame, catalog.

Cum mă înscriu?
Complectea-za Formularul de Inscriere din acest site, si in maximu 24 de ore vei fi contactat telefonic. Pentru mai multe informaţii mergi la pagina de Contact.
COMPLECTEAZA ACUM SI AI INSCRIERE GRATUITA!

Avantajul Oriflame!
-Poţi face comanda oricand doreşti şi de orice valoare.
– Reducerile pe care le primeşti sunt în funcţie de valoarea comenzilor dumneavoastra:
– la comanda până la 69,99 lei – nu avem reducere;
– la comanda de 70 lei – 299,99 lei – avem reducere de 23 %;
– la comanda de 300 lei – 599,99 lei – avem reducere de 30 %;
– la comanda mai mare de 600 lei – avem reducere de 40%

Cum lansam comanda?
– Comanda se face pe internet ( singur sau indrumat de sponsor ) sau prin telefon (comanda se transmite pentru lansare sponsorului ).
– Coletul îţi soseşte;
– la sediul din oraşul tău (taxa de transport 0 lei/2 lei/3 lei/5 lei)
– sau acasă, prin firmă de curierat TNT (taxa de transport 7 lei indiferent cat de mare este coletul).

Cum se achita factura?
– cu Cardul direct pe internet – comision 0 lei;
– la TNT – curier în momentul primiri comenzii – comision 3 lei;
– la oricare bancă la care ai un cont deschis – comision în funcţie de bancă;
– la oficiul poştal (în comune şi sate);
– la Banc Post unde nu se plăteşti nici un comision este recomand
Daca doreşti mai multe informaţii, contactează-ne pe mail sau prin telefon.

INSCRIE-TE LA ORIFLAME! AI NUMAI DE CASTIGAT DACA PARTICIPI LA OFERTA DE BUN VENIT !