Oriflame Oferta
Oferta pentru noi Reprezentanti Oriflame

Participa ACUM la aceasta oferta de Bun Venit in trei pasi si vei  primi vaucere pe care le transformi in bani .. 

Inscriete ca  Reprezentant Oriflame acum este GRATUITA

 

Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre! Prin Programul de bun venit, ai acum posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.

Cumpără produse pentru tine şi pentru familia ta & te bucuri de super reduceri şi cadouri încă de la prima ta comandă! Cei trei paşi simplu de urmat te vor ajuta să ARĂŢI BINE,să CÂŞTIGI BANI şi să TE DISTREZI!

Baners_600x600_1.jpgPASUL 1

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C16 sau C17 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Trusa pentru manichiură Giordani Gold, în valoare de 74.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.
* Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C16 - dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 şi în C17 - dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C17.

Baners_600x600_2.jpgPASUL 2

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C17 sau C1 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi portofelul Elegant Business, în valoare de 79.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei.
**Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată în C17 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 şi în C1 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C17.
 

 

Baners_600x600_3.jpg

PASUL 3

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C1 sau C2 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi geanta de laptop Elegant Business, în valoare de 109.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.
***Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată în C1 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C16 şi în C2 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C17..

.

.

.

.

.

.Oferta Oriflame pentru noii clienti Oriflame

ce se inscriu in perioada 15.07 - 17.11 / 2014 !!!

 

 

 

Pasul 1

Cumpara produse in valoare de 150 lei  in campania in care te inscrii sau in urmatoarea si vei primi un voucher in valoare de 25 lei de care vei beneficia la prima comanda din campania imediat urmatoare.

  

Pasul 2

Revino in campania a doua, cumpara produse in valoare de 250 lei  si vei primi un voucher in valoare de 35 lei de care vei beneficia la prima comanda din campania imediat urmatoare.

 

Pasul 3

Continuua in cea de a treia campanie, cumpara produse in valoare de 350 lei  si vei primi un voucher in valoare de 50 lei de care vei beneficia la prima comanda din campania imediat urmatoare.

 

 

 

Exclusiv în campania în care ai plasat prima comandă, ai posibilitatea de a achiziţiona SETUL CU PRODUSE ESENŢIALE cu o reducere de 50%*!

Setul (cod 711559) conţine 5 produse de top din portofoliul Oriflame:

•Rimel The ONE Volume Blast
•Balsam multifunctional Tender Care
•Cremă hidratantă de duş Milk & Honey Gold
•Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp

      Milk & Honey Gold

•Cremă regeneratoare de noapte
pentru mâini Swedish Spa

Comandă-l acum

cu doar 59.75 lei!

 

 

Oferta pentru cei ce sau inscris in campaniile 6, 7, 8 si 9 pe acest an 2014.

 

Pasul 1

Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris.
Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*.
Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul The ONE Volume Blast Black, pentru 5 lei.
*De exemplu: te-ai înscris în campania 6 - adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 7.


Pasul 2

 

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog).
În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2.
Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat crema de zi şi crema de noapte pentru ten normal/mixt Optimals Oxygen Boost, ambele pentru 7 lei.
**De exemplu: te-ai înscris în campania 6 - adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 8.Pasul 3

 

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog).
La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3.
Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi
la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de parfum Giordani White Gold, pentru 10 lei.
***De exemplu: te-ai înscris în campania 6 - adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 9.

 

 

 

Exclusiv în campania în care ai plasat prima comandă, ai posibilitatea de a achiziţiona SETUL CU PRODUSE ESENŢIALE cu o reducere de 50%! 

Setul (cod 711559) conţine 5 produse de top din portofoliul Oriflame:

Rimel Wonder Lash

 • Balsam multifunctional Tender Care
 • Cremă hidratantă de duş Milk & Honey Gold
 • Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold
 • Cremă regeneratoare de noapte pentru mâini Swedish Spa
  Comandă-l acum cu doar 57.5 lei!

 
 
 
 
 
 
Oferta pentru noi reprezentant - valabila in campania C 5 pe 2014.
 
 
 
 
 
 
 
In continuare vedeti Oferta campaniei trecute C 5.
 
 

 

 

 

 

 Pasul 1

 

Inscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul 5 în valoare de 250 lei cumulat şi vei primi rimelul The ONE Volume Blast.

 Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei. 

 

 

 

 
 
 
 
  
 
Pasul 2
 

Revino, cumpără produse din catalogul C6 în valoare de 250 lei cumulat şi vei primi portofelul The ONE.

Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei. 

 

 

 

 

 Pasul 3

 

 Continuasi in cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C7 în valoare de 250 lei cumulat şi vei primi geanta The ONE

Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei. 

 

 

 

 

 

Oferta pentru cei ce sau inscriu in campaniile C 2 si C 3/ 2014 ( 28.01-10.03 / 2014 )

 

Pasul 1

Inscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C2 sau C3 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi un şampon pentru volum HairX şi un balsam fără clătire pentru volum HairX, în valoare totală de 40 lei. Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.
* Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată din C2 - dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C2 şi din C3 - dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C3

 

Pasul 2

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C3 sau C4 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi o apă de toaletă Divine, în valoare totală de 90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei.
** Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată din C3 - dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C3 şi din C4 - dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C4.

Pasul 3

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C4 sau C5 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi o perie electrică de coafat Remington, în valoare totală de 150 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.
*** Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată din C4 - dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C4 şi din C5 - dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C5.


 

 


Oferta campaniei trecute C1/2014 pentru noii clienti Oriflame


PASUL 1

..

 Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul Master Curl, pentru 5 lei.


*De exemplu: te-ai înscris în campania 1 - adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 2.C17 (09.12.2013 - 02.01.2014)

PASUL 2

 

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat crema de zi şi crema de noapte pentru ten normal/mixt Optimals Oxygen Booost, ambele pentru 7 lei.
**De exemplu: te-ai înscris în campania 1 - adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 3.

 

Pasul 3

 Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3.
Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de parfum Giordani White Gold, pentru 10 lei.
***De exemplu: te-ai înscris în campania 1 - adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 4.

 

Daca participi la aceasta campanie de

Bun Venit castigi premii la alegere ta.

Exclusiv în campania în care ai plasat prima comandă, ai posibilitatea de a achiziţiona SETUL CU PRODUSE ESENŢIALE cu o reducere de 50%!

Setul (cod 711559) conţine 5 produse de top din portofoliul Oriflame:

 • Rimel Wonder Lash
 • Balsam multifunctional Tender Care
 • Cremă hidratantă de duş Milk & Honey Gold
 • Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold
 • Cremă regeneratoare de noapte pentru mâini Swedish Spa


Comandă-l acum cu doar 57.5 lei!

.
.
 

 

 

 

Sectiune oferte

Oferta pentru noi Reprezentanti Oriflame

News image

Participa ACUM la aceasta oferta de Bun Venit in trei pasi si vei  primi vaucere pe care le transformi in bani ..  Inscriete ca  Reprezentant Oriflame acum este GRATUITA   .  Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre! Prin Programul de bun ...

Citeste.....

CONCURS ORIFLAME CU PREMII

News image

  CA REPREZENTANT ORIFLAME AI NUMAI DE CASTIGAT  Echipa noastra lanseaza un concurs cu premii pentru dumneavostra! Daca esti reprezentant Oriflame si doresti sa te dezvolti si sa faci din Oriflame afacere ta de succes noi te putem ajuta. Concursul se adreseaza si pentru cei ce ...

Citeste.....

INSCRIERE ORIFLAME

News image

Inscriere Oriflame   Acest website vine in intampinarea persoanelor care doresc sa devina Reprezentant Oriflame! Aici veti putea gasi informati cu privire la inscrieri Oriflame, la afacerea propriuzisa, cat si ce demersuri trebuie facute pentru a deveni reprezentant Oriflame. Daca aveti vreo nelamurire ...

Citeste.....

INFORMATII REPREZENTANT ORIFLAME

News image

Informatii Oriflame  Vrei sa devii reprezentant Oriflame? Complecteaza formularul de inscriere si vei avea parte de oferte speciale. La noi ai intotdeauna libertatea sa alegi Inscriere Gratuita! - Noul reprezentant Oriflame nu are obligatia de a face comenzi in fiecare campanie ci doar atunci cand do...

Citeste.....

OFERTA DE LOIALITATE C 5, C 6, C 7

News image

Program de Loialitate ... pentru campaniile 5, 6 si 7 din 2014 (01.04.2014 - 02.06.2014) Oriflame te răsfaţă cu un plus de feminitate! 1 Plasează comenzi de 150 lei (preţ de catalog) în fiecare din campaniile 5, 6 şi 7 din 2014. Vei primi automat ...

Citeste.....

CAMPANIA DE RECTIVARE ORIFLAME

News image

CAMPANIE DE REACTIVARE Ultima comandă cu BP pe care ai plasat-o a fost în perioada C5 2013 – C2 2014 (25 martie 2013 – 17 februarie 2014)? Nu mai sta pe gânduri! Plasează o comandă sau comenzi cumulate în valoare de 100 le...

Citeste.....

CONCURS PENTRU SPONSORI

News image

  OFERTA PENTRU SPONSORI  ORIFLAME Esti reprezentant oriflame al acestei retele? Atunci te invitam sa participi la oferta echipei    La aceasta oferta poti castiga un parfum Giordani Gold si o crema Giordani daca recrutezi doi noi reprezentanti oriflame. Conditia este ca atat sponsorul cat si ...

Citeste.....

AICI CUMPERI PRODUSE ORIFLAME

News image

  DORITI SA CUMPARATI PRODUSE ORIFLAME ? Pentru aceasta aveti doua posibilitati:  a) - sa deveniti reprezentant Oriflame.  AICI vedeti procedura de inscriere ca reprezentant Oriflame, caz in care reducerile la pe care le veti primi din partea firmei Oriflame vor fi de 23% - 40% in fun...

Citeste.....

INFO

 Acest website vine in intampinarea persoanelor ce doresc sa devina Reprezentanti Oriflame cat si cu informatii privind gama de produse Oriflame, ofertele Oriflame precum si prezentarea oportunitati afaceri Oriflame.

Website Administrat De Un Consultant Oriflame Independent. 

 

Acasa      -  Oriflame      -  Sweden Oriflame     -  Reprezentant Oriflame      Inscriere Oriflame     Pachetul de Incepator    -  Cum comanzi produse Oriflame    
-  Livrare comenzi    Efectuare plati facturi     -  Debite penalizari      -  Ofertele Oriflame     -  Oferta pentru noi reprezentanti Oriflame  Campania de recrutare  
- Oferta de loialitate    Cumperi produse Oriflame    -  Concursuri pentru sponsori    -  Wellness     -   Controlul greutati     -  Bonus Oriflame    -  Ingrijirea pieleii
-    Wellsess pentru EA     -  Wellness pentru EL     -  Catalog Oriflame    -  Formular inscriere Oriflame    -  Contact

 

Sursa de continut text si imagini: Cosmetics Oriflame Romania 

www.oriflame.ro   
© 2010-2014 Beautyflame.ro. Toate drepturile rezervate.
Harta Romaniei


Catalog Firme Director Web Gratuit Corpuri de iluminat  Director Web   Blog din MoldovaPortal InfoAnunturi, director web, bancuri, jocuri, etcTOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astaziDirector WebTurbina auto

       

Inscrie-te in TOP !  Director Web OnlineDirector Web - Promovare Site Site-ul apare in Directorul Kappa Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Mobila Bucatarie Web-Links.roTrofee din Cristal Personalizate