Previous Next

PRODUSE ORIFLAME

- ORIFLAME - Cercetare si Dezvoltare

Oriflame se bazăm pe o experienţă de peste 40 de ani în domeniul îngrijirii pielii şi al produselor cosmetice, valorificând înţelepciunea naturii şi cele mai recente descoperiri ale ştiinţei în scopul obţinerii unor game de produse deosebite care alcătuiesc un larg portofoliu de cosmetice la preţuri convenabile.

Faptul că Oriflame dispune de un Centru de cercetări şi dezvoltare propriu asigură o flexibilitate sporită în ceea ce priveşte dezvoltarea produselor, cu respectarea valorilor suedeze tradiţionale, oferind produse la cele mai înalte standarde în cel mai scurt timp posibil.

Ingrijirea pielii

Oriflame oferă game de produse inovatoare bazate pe convergenţa dintre înţelepciunea naturii şi cuceririle ştiinţei, produse destinate oricărui tip de ten şi pentru toate vârstele. Create şi testate în Centrul nostru de cercetări din Irlanda, produsele Oriflame oferă soluţii cu eficienţă dovedită pentru o îngrijire completă a pielii.

Machiaj

Lumea machiajului nu se limitează doar la farduri. Oriflame încearcă să pună în valoare frumuseţea naturală a fiecărei femei. Portofoliul nostru oferă o gamă largă de produse sofisticate, cu formule avansate şi ambalaje moderne. Îndiferent de vârstă sau stil de viaţă, orice femeie găseşte printre ele ceea ce îi place şi i se potriveşte.

Parfumuri Oriflame

Oriflame vă oferă o gamă largă de parfumuri de înaltă calitate, de la cele de lux până la cele cu preţuri moderate. Pentru a le asigura o calitate superioară, inovaţie şi performanţă, toate parfumurile noastre sunt create în Franţa, leagănul parfumeriei mondiale.

Ingrijirea parului

Indiferent dacă ai păr lung sau scurt, fir gros sau subţire, colorat sau natural, îţi oferimprodusele care să asigure un păr minunat. Gama nostră de şampoane, balsamuri, măştivor asigura protecţie, hidratare, sănătate, strălucire.

Ingrijirea corpului

Capitolul de îngrijire cuprinde ingrijirea corpului, igiena orală, îngrijirea picioarelor şi a mâinilor, protecţia solară şi chiar produse pentru îngrijirea copiilor. Produsele au la bază extracte naturale pentru ca tu să te simţi curat,revigorat, sănătos şi relaxat.

Accesorii Oriflame

La Oriflame găseşti de toate: de la perii de păr la poşete, de la ochelari de soare la sandale, de la periuţe de dinţi la ursuleţi de pluş, de la portfarduri şi truse de manichiură, la fulare şi eşarfe, de la lumânări la piepteni, fără a mai pomeni de curele, seturi de pedichiură, prosoape, brăţări, coliere, cercei şi cadouri de sărbători... Ai de unde alege!

Produse Wellness

Pielea nu devine frumoasă numai cu o întreţinere de suprafaţă. Frumuseţea vine din interior. Gama de Wellness by Oriflame a special creată cu multă grijă, în parteneriat cuoameni de ştiinţă suedezi şi experţi în nutriţie, pentru a vă oferi produse noi, sigure şi de înaltă calitate care să vă protejeze frumuseţea naturală şi să vă ajute să atingeţi performanţe maxime.