Avantajul Oriflame

Avantajul Oriflame

Avantajul Oriflame castigi cu beautyflame.ro

 

Indeplineşte-ţi visurile îndrăznind să mergi pe propria cale a independenţei şi succesului. Afirmă-ţi personalitatea şi năzuinţele, împărtăşeşte celorlalţi experienţele tale.

* Fii propriul tău şef, câştigă bani dintr-o activitate care îţi place.

* Inspiră-te ca reprezentant Oriflame şi ia exemplul altor tinere din toată lumea cum au reuşit în viaţă.


* Ca reprezentant Oriflame economiseşti bani beneficiind de reduceri substanţiale la cumpărarea produselor Oriflame.
* Ia-ţi viaţa în propriile mâini, ca reprezentant Oriflame, construieşte-ţi o afacere, formează o echipă împreună cu prietenii tăi. Aşa vei avea şi bani şi distracţie.

Daca esti reprezentant oriflame, incearca sa-ti realizeazi visul de a deveni expert de beauty şi de a recomanda tuturor produsele care îţi sunt atât de dragi. Bucură-te de oportunitatea de a învăţa, de a avea propria poveste de succes ca reprezentant Oriflame pe care să o poţi împărtăşi celorlalţi - succesul nu are limite!

Nu rata ocazia de a călători prin toată lumea şi de a lega noi prietenii. Împărtăşeşte gândurile, ideile, sfaturile şi experienţele tale cu prietenii tai.

Cerinte pentru a fi reprezentant Oriflame:

Abilitati de comunicareAvantajul Oriflame beautyflame.ro
Dinamism ambitie
Dorinta de a-si majora veniturile
Seriozitate
Acces la internet

 

- Fiecare lucreaza dupa propriul program. Castigul este dinamic, in functie de activitatea desfasurata. Aceasta afacere va fi pentru dumneavoastra nu mai mult decat ceea ce doriti: un hobby, o sursa de castig suplimentar sau o afacere full time, castigul fiind in functie ce ce isi doreste fiecare.

Avantajul Oriflame Beneficii OriflameFie ca esti reprezentant Oriflame si doreşti să economiseşti bani la produsele cumpărate pentru tine şi familia ta, fie să câştigi un venit suplimentar sau să-ţi dezvolţi o carieră şi o afacere pe cont propriu, la Oriflame poţi face toate acestea. Tu decizi cât de departe vrei să mergi - noi suntem aici pentru a te ajuta, pas cu pas.

Inscrie-te acum ca si reprezentant Oriflame, beneficiaza de programul de Bun Venit si incepe sa faci bani imediat!
Iei legătura cu un reprezentant Oriflame prin complectarea formularului de inscriere sau prin a ne contacta telefonicpentru a afla şi alte informaţii utile. La înscriere ca reprezentant Oriflame, vei primi un starter kit cu articolele de care ai nevoie la începutul activităţii,


Reprezentanti Oriflame de succes provin din diverse medii si sectoare profesionale: profesori, medici, avocati, ingineri, liberi profesionisti, elevi, studenti. Ceea ce face diferenta dintre un reprezentant oriflame de succes si unul mediu nu sunt cunostintele legate de un anumit domeniu ci deschiderea fata de oameni si fata de nou.
Afacerea Oriflame isi are inceputurile in Suedia iar in Romania a patruns in anul 1995. De atunci mai mult de cateva mii dereprezentanti Oriflame si-au cladit afaceri solide, promovand pe diverse canale produsele Oriflame. Beneficiind de sustinerea unei companii cu experienta, ca reprezentant Oriflame ai la dispozitie instrumente de marketing testate si perfectate de-a lungul anilor in toate tarile in care Oriflame a activat. Fiecare reprezentant Oriflame are la dispozitie cataloage, pliante, ofere, invitatii, mostre din diverse produse pe care le poate distribui in vederea recrutari noilor reprezentanti oriflame.

Înscrie-te ca reprezentant Oriflame şi visele devin realitate

Natura a fost în permanenţă sursa de inspiraţie în toată această perioadă de peste 40 de ani de la înfiinţare în Suedia, acolo unde frumuseţea spectaculoasă a naturii sălbatice constituie emblema distinctivă a produselor Oriflame.

Din aceasta activitate frumoasa ai numai de castigat.