Previous Next

Inscriere Oriflame in toata tara.

Inscriere Reprezentant ORIFLAME - Vezi Pasi pentru a devenii reprezentant Oriflame

Vrei sa devii reprezentant Oriflame? Nimic mai simplu, este necesar doar sa completezi Aici Formularul de Inscriere din acest website unde inscriere este GRATUITA si in in cel mai scurt timp veti fi contactat de un consultant Oriflame autorizat in vederea inscrieri, sau ne puteti apela dvs. telefonic ( 0753868728 ) cu privire la anumite informatii privind oportunitatea afaceri Oriflame.

Dupa inscrierea ca reprezentant la Oriflame poti cumpara produse cosmetice si vei face economi pentru tine dar si pentru cei apropiati.

Daca devii Reprezentant Oriflame sigur vei avea o independenta financiara, un venit deloc neglijabil, dar poti sa iti propriul tau job.

Ocupatia de Reprezentant Oriflame este destul de placuta si adaptabila. Doar tu decizi cat de mult doresti sa te implici, singura investitie pentru a porni afacerea Oriflame consta in timp si pasiune.

Forma de achitare a facturi este destul de practica si avantajoasa. Ai posibilitatea achitari online, dar poti face plate si cu cardul cat si prin transfer bancar. Dupa primele trei comenzi achitate in momentul primiri pachetului ai posibilitatea sa faci plata la termenul de 18 zile fara a se percepe vreo dobanda. 

Activitatea de Reprezentant Oriflame nu se rezuma doar la munca, dar sigur vei avea parte si de momente placute si distractive. Devenind client Oriflame vei avea produse cosmetice de calitate superioara si totodata vei face cunostinta cu multi oameni, vei calatori in toata lumea si vei lua parte la evenimente de promovare a produselor noastre Oriflame.


INSCRIERE ORIFLAME

La Oriflame ai produse pentru ingrijire si frumusete de cea mai buna calitate.

Iti poti mari castigurile daca inviti si alte persoane sa se alature echipei tale.
Poti castiga pana la 21% din vanzarile fiecarui membru din echipa creata de tine.
Dupa inscrierea Oriflame ti se va aloca pagina ta personala pe situl oficial Oriflame.
Primesti produsele comandate la tine acasa sau ori unde doresti in tara.
Poti plasa comanda in oricare zi a campaniei, iar in urmatoarele doua trei zile iti poti ridica produsele de la unul din centrele Oriflame din orasul tau, fara taxa de livrare!
Poti solicita livrare la domiciliu, la locul de munca sau ori unde doresti cu taxa unica de 7 lei, indiferent de adresa pentru livrare sau de dimensiunile si greutatea coletului.
Nu se impune o valoare minima a comenzilor. Poti plasa comenzi ori de cate ori doresti si nu ai obligaţia de a reveni periodic cu o noua comanda.
Nu exista nici o taxa de reactivare pentru cei ce NU plaseaza comenzi in fiecare campanie.
Dupa inscriere ca nou client Oriflame beneficiezi la comenziile efctuate de un discount cuprins intre 10% si 40% in functie de valoarea comenzii:

procentee 001

Avantajul Oriflame este deosebit de generos pentru toti reprezentanti Oriflame. Datorită excepţionalei flexibilităţi a ocupaţiei de reprezentant, Oriflame îşi găseşte locul în stilul de viaţă al oricui. Indiferent dacă intenţionezi să câştigi suplimentar ceva bani sau doreşti să-ţi faci din asta o carieră, ori să te bucuri de independenţă financiară, Oriflame este potrivit şi pentru tine! Fie că eşti angajat cu program întreg, program redus, eşti student sau pensionar, lucrezi de la domiciliu, sau eşti în concediu de creştere a copilului ai posibilitatea să-ţi stabileşti singur orele de lucru, eşti propriul tău şef! Tu alegi cât de mult vei câştiga – totul depinde de cât de mult efort acorzi acestei activităţi. Te bucuri de produse de calitate superioară şi în acelaşi timp poţi face noi cunoştinţe şi prieteni. Te poţi califica pentru a participa la evenimente internaţionale de prestigiu unde vei fi premiat pentru rezultatele şi realizările tale.

De asemenea, ca reprezentant Oriflame vei avea şansa să-ţi îmbunătăţeşti pregătirea personală şi profesională prin seminarii şi evenimente – majoritatea fiind complet gratuite! Vei fi mereu la curent cu noile tendinţe în machiaj, îngrijire corporală, modă şi nimic din toatea acestea nu implică vreun risc.

În calitate de proaspăt reprezentant oriflame, vei avea alături un sponsor mai experimentat care să te îndrume în activitate. Sponsorul tău te va familiariza cu activitatea şi terminologia Oriflame si Reprezentant Oriflame, pentru a înţelege informaţiile de care ai nevoie la început.

 

AICI TE POTI INSCRIE REPREZENTANT ORIFLAME

Dacă TU vrei, Oriflame TE AJUTĂ şi, cu PASIUNE, ne vom bucura ÎMPREUNĂ de succes, în SPIRITUL Oriflame!

- Primeşti produsele comandate în momentul şi locul alese de tine.

Îţi poţi plasa comanda în oricare zi a campaniei, prin Internet – când doreşti – sau la centrele Oriflame – în limita programului de lucru al centrelor Oriflame.
A doua zi îţi poţi ridica produsele de la unul din centrele Oriflame de servicii imediate (Service Centre) sau le poţi primi la unul din punctele de mesagerie Oriflame din toată ţara (Pickup Point), în funcţie de planificarea transporturilor Oriflame.

- Poţi beneficia de o perioadă de creditare de 18 zile pentru produsele comandate.

Consultantul Oriflame care te va coordona îţi va explica termenii şi condiţiile în care Compania îţi acordă creditul de 18 zile. Dacă vrei să afli mai multe contactează.

- Beneficiezi de reduceri aplicate la preţul de catalog în funcţie de valoarea facturi personale de la Oriflame.

În calitate de Cumpărător Direct Oriflame comanzi produsele de care ai nevoie la sponsorul tau sau prin Internet. Pentru produsele cumpărate vei plăti cu 10%-40% mai puţin faţă de preţul de catalog, în funcţie de valoarea comenzii.