De ce am ales Oriflame?

Da chiar asa, De ce am ales Oriflame?

 

Camelia Oriflame 2

 Mi-as lua un interviu, acum ca tot am pornit in al 27-lea an de colaborare Oriflame!

Sunt multi sau putin, sunt anii care, va declar sincer: m-au ajutat sa ma descoper, sa inteleg mai bine ce inseamna a da binele mai departe.

   De ce un cont de Partener de Brand Oriflame?

Sa privim acest cont personal altfel:

- merg periodic si cumpar produse de ingrijire personala – sampon, pasta de dinti, ruj, oja, produse de make-up
- cumpar ocazional accesorii – genti, accesorii pentru par, unghii, bijuterii
- eu si familia mea, asa cum cu toti ne dorim, ne ingrijim de sanatate si cautam suplimente dar si informatii de la surse sigure cu privire la un stil de viata sanatos

- cand ajung acasa imi doresc un mediu ambient placut, imi place sa am o atmosfera  placuta pentru cei care imi trec pragul

Fac toate acestea vizitand magazinul meu personal on line si situl Oriflame, citesc despre produs, aflu ce ingrediente contin, ce tehnologii stau la baza acestor produse, cum sa le folosesc si efectul lor; ba mai mult – nu imi raspunt total cerintelor mele, poate nu am citit atent, poate nu se mi se potrivesc, pot intreba specialistii sau/si le pot returna.
Am si o reducere generoasa intre 10 si 40%, reducere data de valoarea si ritmicitatea cu care fac cumparaturi.
Si toate dintr-un singur loc, simplu nu?Camelia Oriflame


Acelasi cont imi da posibilitatea sa imi cresc veniturile, cum?

invitand oameni din jurul meu sa isi faca cumparaturi din confortul casei lor, fara sa isi caute loc de parcare, fara sa astepte eliberarea unei case de marcat si sa aiba si reducere, direct la casa
Eu, pentru ca fac astfel de recomandari sunt recompensate.
Cand ai recomandat ultima oare un detergent de care ai fost multumita? Sau un magazin la care ai gasit o atmosfera amabila? Cu siguranta faci asta fara sa iti dai seama, la o cafea vorbita sau la un ceai cand te vezi cu o buna amica.
Oare te-a recompensate fabrica de detergent sau magazinul pe care tocmai l-ai recomandat?
Pe mine, nu m-a recompensat decat Orflame, cum? Reduceri la cumparaturi, aflu promotiile in timp util, am comision din vanzarile partenilor de brand pe care ii invit in echipa mea.


Dar gasesc produse cu pret redus oricand in mediu online!

Este un fapt real, se gasesc produse cu pret ridicol de mic in mediu online.Iti pun o intrebare:
Cand cumperi de la o farmacie un produs, ti-l primeste retur?
Iti spun eu, poti verifica – raspunsul este NU! de ce? Pentru ca ei nu au garantia ca tu pastrezi produsul respectiv conform recomandarii.
Fiecare tip de produs se pastreaza in anumite conditii, tu ce garantie ai ca produsele luat din surse mai putin sigure, nu le sunt alterate calitatile?

Compania nu poate controla toate vanzarile din online, asa cum se intamplat la nivel de companii multinationale, doar noi, fiecare dintre noi, putem elimina astfel de cazuri, cumparand direct de la sursa.

 

Oriflame este un MLM?

Da, Oriflame este o companie Multilever Marketing !
Este un sistem care te ajuta sa castigi bani in functie de cat de mult te implicit.
Sistemul MLM promovat de Oriflame este unul transparent, vezi in orice moment de ce oportunitati poti beneficia, ai reducerile explicit inca din momentul cand lansezi comanda, mereu sunt alaturi de tine coechipieri si persoane cu vaste cunostinte din Staff Oriflame, parerea ta conteaza, succesele tale sunt recunoscute la scena deschisa, poti fi si tu printre liderii de success care calatoresc de 4 ori pe an in diferite tari, in locatii de lux.

Daca vrei sa ai provocari in fiecare zi, daca iti doresti sa te dezvolti personal si mai ales daca vrei sa ajuti cati mai multi oameni din jurul tau sa isi schimbe cursul vietii, de multe ori monoton, completeaza formularul si voi fi alaturi de tine in aceasta minunata calatorie Oriflame.