Cum sa previi aparitia ridurilor de pe buza superioara

Pentru ca prevenirea este mai buna decat tratarea, iti recomand sa incepi sa te ingrijesti de pielea ta inca de la o varsta tanara.

proceuticalsSi pielea din jurul buzelor se rideaza si aduce incovenientul de a nu putea  aplica orice nuanta de ruj sau orice tip de ruj pentru ca exista posibilitatea de a scoate in evidenta si mai mult .

Exista cateva creme si seruri care sunt eficiente pentru a preveni aparitia ridurilor in jurul buzei superioare:

Creme cu vitamine:
Cremele care contin vitamine precum vitamina C, vitamina E si vitamina A (retinol) pot ajuta la intinerirea pielii si la prevenirea ridurilor.

Creme cu colagen si elastina:
Aceste creme contin ingrediente care ajuta la intarirea pielii si la prevenirea pierderii elasticitatii, ceea ce poate duce la aparitia ridurilor.

Creme cu acizi hialuronici:
Acesti acizi sunt naturali si se gasesc in piele, si ajuta la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii, prevenind aparitia ridurilor.

Creme cu antioxidanti:
Antioxidantii, cum ar fi vitamina C sau vitamina E, pot ajuta la protejarea pielii impotriva radicalilor liberi, care pot cauza imbatranirea prematura a pielii.

Creme cu peptide:
Peptidele sunt mici fragmente de proteine care pot ajuta la regenerarea pielii si la intarirea pielii, prevenind aparitia ridurilor.

Este important sa alegi o crema potrivita pentru tipul tau de piele si sa o aplici corect, de obicei dimineata si seara. De asemenea, este recomandat sa faci un test inainte de a folosi orice crema sau ser, pentru a fi sigur ca este potrivit pentru tine

Oriflame are in portofoliu din gama ProCeuticals NovAge – retinol solutie 1,1% incapsulat pentru o eficienta maxima cu beneficii majore pentru piele,  fiole cu peptide cu efect de lifting, o solutie de peeling 6% acizi AHA pentru luminozitate si minimalizarea petelor de varsta.


Daca ti-au fost de folos lasa un mesaj, daca doresti mai multe detalii completeaza formularul de inregistrare si te contactam pentru si mai multe detalii