Cadouri de sarbatori Oriflame

Facem cadouri de sarbatori


 De ce facem cadouri, cum alegem cadourile?

cadouri 1408
In preajma sarbatorilor facem cadouri, celor dragi, prietenilor, cunoscutilor.

Fie ca ne apropiem de Nasterea lui Isus fie de Paste, epatizam in acele zile premargatoare mai mult unii cu ceilalti si simtim nevoia sa aducem un strop de bucurie in viata semenilor nostril.  Cu cat ei au mai multa nevoie sa fie ajutati cu atat bucuria noastra este mai mare atunci cand ajutam.


Sarbatoarea Craciunului este cea mai frumoasa, este vestita si de sarbatorirea altor sfinti care au fost, in viata lor pamanteana, ajutorul celor aflati in nevoi, a celor fara speranta, a celor ce stigau dupa mangaiere… si ne-au lasat mostenire  menirea de a darui, de a aduce mangaiere semenilor nostril.

Poate este mai simplu sa dai bani, desigur in anumite situatii poate fi cel mai indicat, acum sunt organizatii,  oameni ca pot face minuni cu donatiile noatre. 
Si totusi, pentru cei dragi, pentru cei din familie, prieteni, colegi, cum gasim cadoul preferat?
O metoda ar fi sa observam nevoile persoanei respective sau preferintele.
Sunt cadouri cu care poti merge la sigur, aproape in fiecare situatie?

Si da si nu, de ce?
Un cadou cu care nu dai gres ar putea fi un parfum – la Oriflame ai o gama variata de miresme, dulci, florale, mai aspre, lemnoase, combinatii atent studiate care pot fi cadoul ideal!
Cum reusesti sa pui in sacul Mosului  acel parfum: intreband despre prefentinta persoanei respective, o faci discret, observand, o faci cu ceva timp inainte.

Poti oferi accesorii personale – genti – Oriflame te ajuta cu o gama variata, de la portmoneu, la genti laptop, posete, etui bijuterii, organizator bijuterii sau organizator cosmetice, bijuterii Norrsken Oriflame, accesorii cu specific de sarbatori pentru masa de Craciun – Delight Oriflame.

Poti oferi produse de ingrijire personala sau de ingrijire a tenului si in acest caz urmareste preferintele, informeaza-te despre nevoile specifice pielii persoanei careia ii oferi un produs din aceasta zone  – recomandare : insoteste cadoul de un ghid NovAge Oriflame, astfel va stii cum sa foloseasca si se poate orienta mai usor pe viitor sa acorde ingrijirii personale, atentia cuvenita.

Si totusi am pentru tine ceva cu care nu poti da gres, chiar am aceasta convingere!
Este vorba despre seturi de Ulei Esentiale Mind and Mood Oriflame, asigura-te ca ai pus in sacosa de cadouri si un Ghid Mind&Mood!

Completeaza Formularul de Inregistrare si  te indrumam catre acel cadou care poate schimba monotonia unei zile.