Tratamente de toamna pentru tenul tau

Tratamente de toamna pentru tenul tau!

 

set creme novage 1408 cc

 

Cand soarele numai dogoreste atat de mult si gradele din termometru incep sa scad, este perioada ideala pentru a da un restart tenului tau, sa ii stergi impuritatile lasate  de agentii externi din perioada verii.

Iti recomand cateva produse care te ajuta sa exfolieze corect celulele moarte de la primul nivel, lasand noile celule sa dea un aspect intinerit tenului tau.

Masca peeling cu effect de reinnoire a pielii NovAge

Cu un amestec de alfa hidroxizi acizi si beta hidroxi acizi, aceasta masca pe care o aplicam seara pe fata si pe gat exceptand zona ochilor, de doua ori pe saptamana, in zile neconsecutive, timp de 20 de minute, stimuleaza reinnoirea celulara.


10% Vitamina C pura

Rolul ei este sa uniformizeze nuanta tenului, sa protejeze pielea impotiva deteriorarilor cauzate de razele UV si radicalii liberi.

Vitamina C pura cu o concentratie ridicata, de la NovAge Oriflame, are un ambalaj inovator ce ii ofera stabilitate, penetrare si performanta excelenta.

Se aplica seara, pe fata si pe gat, pe tenul curatat, timp de 28 de zile, un recipient se foloseste 7 zile.

Atentie: nu se foloseste impreuna cu retinol sau acizi AHA sau BHA.

6% AHA – cu acid GLICOLIC 3% si acid LACTIC 3%

Alfa hidroxi acizi sunt naturali, ei contribuie la stimularea procesului deexfoliere a pielii, se indeparteaza celulele moarte de lasuprafata, permitand astfel formarea de noi celule.

Se aplica seara, deoarece sesibilizeaza pielea la lumina  soarelui.

Recomandare: test inainte de a incepe tratamentul.