Tripeptide – Fiole NovAge cu tripeptide

Tripeptide – Fiole NovAge cu tripeptide

fiole
Tripetidele sunt un polimer format prin legarea a mai multor aminoacizi, intr-o anumita ordine.

Peptidele participa la regenerare si reinnoirea pielii, conform rezultatelor  cercetarilor in domeniu.

Peptidele sunt un fragment de colagen  atasat acidului palmitic cu rol de stabilizare si care ii confera capacitatea de a se lega de pielea umana ajutand la restructurarea cutanata a pielii si a tesuturilor.

Pentru ce se recomanda peptidele:piele fara fermitate, fara elasticitate si cu riduri fine.

Fiolele cu Tripeptide de la NovAge  sunt concepute pentru stimularea productiei naturale de colagen cu scopul de a reface ovalul fetei, reda fermitatea pielii, netezeste ridurile, reduce liniile de expresie.

Fiolele NovAge au in compozitie:

Multi peptide 5% -  cultura din Frunze NICOTIANA SYLVESTRIS – protejeaza degradarea productiei de collagen si ajuta la productia naturala a acestuia.

Activ Tensor Mesh 4% - un ingredient pe baza de zahar, derivat din ovaz ce ajuta la crearea unei pelicule biologice de prindere cu efect instantaneu de intinerire si lifting.

Dozate in fiole mici, astfel incat sa nu se deterioreze continutul odata deschis recipientul, foloseste jumatate din cantitate dimineata, restul seara, cu specificatia sa nu se depaseasca 48 de ore de la deschidere. Ai doua dispozitive speciale pentru deschidere si dozare, in cutia cu 7 fiole.


Foloseste produsul pentru gat, decolteu si fata; daca doresti maini fara varsta, pune surplusul si pe dosul palmei.Pentru mai multe detalii completeaza formularul de inregistrare si te indrumam  cum sa iti ingrijesti corect pielea, in functie de nevoile specifice.