Astaxanthinul - prietenul pielii tale din aceasta vara

Astaxanthinul - prietenul pielii tale din aceasta vara

astaxanthin

Astaxanthinul - un carotenoid natural care provine din alge suedeze sau din anumite fructe de mare, somon, pastrav, dorada rosu, creveti, homar.

Oriflame a investit in culturi de microalge de apa dulce create special pentru obtinerea Astaxanthinei de inalta calitate.

Astaxantina ajuta circulatia la nivelul vaselor sanguine mici imbunatatind activitatea inimii, creierului, sistemului nervos si ochilor.

In comparatie cu alti antioxidanti, Astaxantina poate anihila acei radicali liberi cu „oxigen singular” – are capacitatea de induce in organism niveluri ridicate de specii selective reactive de oxygen – The Health and Wellness Foundation

Poate traversa bariera dintre sange si creier, are un rol foarte important in activitatea cerebrala protejand sistemul nervos cerebral de efectele nocive ale stresului oxidativ.


Este folosit cu success Astaxantina in tratarea Alzheimer, Parkinson sau pentru reducerea sechelelor cauzate de un accidentul vascular.
Astaxantina ajunge cu usurinta pana in vasele mici capilare care alimenteaza ochiul.


Astaxanthin este produsul recomandat pentru:

- Ochi – Protezeaza sistemul ocular, imbunatateste fluxul sangvin capilar, acuitatea si acomodarea vizuala la distanta, reduce oboseala oculara si pierderea capacitatii de focalizare a obiectelor apropiate, protejeaza fotoreceptorii retinieni contra agresiunii radiatiilor UV


- Colesterol ridicat – demonstrat clinic ca administrarea de Astaxanthin reduce nivelul trigliceridelor si creste colesterolul cu lipoproteine cu desnitate mare (HDL) la persoanele cu colesterol ridicat.

- Infertilitatea masculina – deasemeni s-a demonstrat stiintific ca administrarea Astaxanthin la barbati, poate creste fertilitatea masurata prin ratele sarcinii.

- Menopauza - Astaxanthin impreuna cu Vitamina D3 si bioflavonoide, reduce simptomele menopauzei, incluzabd bufeurile, durerile articulare, precum si controlul vezicii urinare.

- Artrita reumatoida – este recomandat si in artrita reumatoida reducand durerile precum si starea de spirit a persoanelor suferinde de aceasta afectiune.
Reducere inflamatiile la nivel osteoarticular, renal si gastrointestinal
Cresterea rezistentei fizice, reducerea durerilor articulare si musculare dupa efort fizic intens: reduce nivelul de acid lactic aparut in urma suprasolicitarii musculaturii

- Piele ridata - conform unor cercetari in domeniul pielii si a ridurilor, este demonstrate clinic ca in urma administrarii de Astaxanthin, timp de 6 saptamani, duce la imbunatatirea elasticitatii pielii, a liniilor fine si a ridurilor la persoanele de varsta mijlocie, imbunatatind si continutul de umiditate din piele. Imbunatatirea elasticitatii si hidratarii pielii, mentinerea tonusului, reducerea degradarii colagenului si formarii ridurilor

Oriflame a combinat cu success Astaxanthinul extras din microalgele de cultura , cu afinele salbatice din padurile nordului, rezultatul un produs 75 de ori mai puternic decât acidul alfa lipoic, de 100 de ori mai puternic decât Vitamina E, de 550 de ori mai puternic decât antioxidanții din ceaiul verde, de 800 de ori mai puternic decât coenzima Q 10 și de 5000 de ori mai puternic decât Vitamina C.