Oud in noile parfumuri Oriflame

OUD-UL - INGREDIENTUL CEL MAI DORIT ÎN PARFUMERIE 

out beautyflame

Cunoscut si sub denumirea de aur lichid, OUD –ul, iti incante simturile, fiind ingredient de baza a multor parfumuri de renume . De mii de ani acest ingredient unic este cunoscut si apreciat fiind inca, o substanta luxoasa fixatoare, utilizata in parfumerie.

Merita sa ii descoperi si tu secretele! 

Cum s-a creeat oud-ului
Istoria lui isi are radacini din Orientul mijlociu Al Oudh in limba arabaica, Lemnul de Agar - China s

au Lemnul de Aloes – India, este o radacina bogat aromata si intunecata gasita in inima copacului Aquilaria Crassna, originara în pădurile din nord-estul Indiei, Bhutan si Asia de Sud-Est. Se creeaza in cadrul procesului de aparare al arborelui impotriva atacului unei ciuperci numite Phialophora parasitica. Procesul este rar si de aceea acest ingredient este atat de pretios.

“Lemnul zeilor”
De pe vremea civilizatiei antice, uleiul esential obtinut din OUD dovandeste o importanta culturala si religioasa in lume. Folosit in meditatia spirituala ca adjuvant si datorita aromei sale mistice, contribuie la echilibrare mentala. OUD-ul este considerat un purificator al trupului si sufletului.

Mirosul oud-lui:
Cum miroase Oud-ul? Angelic! Dumnezeiesc! Este o combinatie calda, sofisticata, perfecta facuta de natura ce imbina notele dulci cu cele balsamice si cu notele lemnoase.Acest ingredient fixator brut, cunoscut in lumea parfumierilor din Est isi creste popularitatea si in parte de vest devenind tot mai cautat si revoluzioneaza piata marilor case de parfum.

Uleiul esential oud
Proprietatile sale videcatoare binecunoscute ale uleiului esential de oud – combate tusea si raceala,are efect benefic in tratarea sistemului respirator si digestiv, in aromoterapie este folosit pe scara larga datorita esentelor sale calmante si echilibrante. Uleiul este un puternic aphrodisiac, un simbol al unei ospitalitatii calde.

Oriflame te invita sa experimentezi elixirul misterios de oud cu Apa de toaleta Women’s Collection Mysterial Oud si Apa de toaleta  Men’s Collection Intense Oud.