Arta Oriflame

CASTIGI BANI

Arta Oriflame

De ce sa imi activez contul meu Oriflame?

Fiecare dintre noi, periodic ne cumparam produse de ingrijire personala, aniversam prieteni, pe cei dragi din familie si dorim un cadou la indemana, ne dorim accesorii noi si este minunat sa ai un cod si o parola de acces la contul tau Oriflame si indiferent de ziua saptamanii sau ora, fie dimineata devreme sau seara tarziu, sa te ‘’ plimbi ‘’ prin magazinul tau virtual si sa faci alegerea cea mai potrivita, primesti coletul la usa!

Economisesti timp mergi prin mai multe magazine, de deplasezi cu transport in comun sau cu autoturimul tau, cauti parcare si poate cand ajungi acasa poate deja consideri ca nu ai facut alegerea cea mai buna.

Economisesti - ai o reducere de minim 23% la pretul de catalog, de la prima comanda

E grozav, nu-i asa?

Ce ne influenteaza in alegerea nostra?

Reclamele din mass media, dar, de cele mai multe ori impresiile si recomandarile persoanelor cunoscute. Cu siguranta voi avea incredere intr-o persoana de langa mine, pe care o vad si cu care fac schimb de impresii, decat o reclamaTV, unde cineva necunoscut mie, face reclama unui produs.

De cate ori nu ca ai intrebat o colega de birou sau o vecina, de un detergent ce rezultate a avut folosindu-l. Se intampla sa mergi la un salon si sa impartasesti impresii despre un anume produs de ingrijire a parului sau a tenului tau. Sunt informatii care ne influenteaza in alegerea produselor respective.

Si tu poti experimenta produsele Oriflame si recomanda produsele celor din jurul tau, ei cu siguranta isi vor dori produsul prezentat, vor dori sa il incerce; astfel tu vei avea o comanda mai valoroasa care iti aduce o reducere mai mare, reclama ta va fi rasplatita de Oriflame prin reducerile aplicate direct pe factura dar si prin programele de fidelizare: program de bun venit, program de loialitate.

De ce vanzarea directa ?academia Oriflame

Vanzarea directa are cateva avantaje majore fata de vanzarea de la raft.

De loc de neglijat este comision de intermediere producator magazine consumator

Vanzarea directa are acelasi pret la producator, acelasi pret la consummator, doar tu client direct Oriflame beneficiezi de reduceri aplicate direct pe factura.

In vanzarea directa clientul beneficiaza de consultanta in alegerea produsului necesar nevoilor sale.

Nu intamplator ne numim consultant.

Cum recomand produsele?

Produsele Oriflame sunt pe piata romaneasca de aproape 23 de ani si deja au povestea lor, sunt cunoscute , tie iti ramane doar sa identifici, impreuna cu clientul tau, nevoile sale specific varstei, nevoile membrilor familiei sale, trebuie sa ti cont de anotimpul in care se face vanzarea si pentru toate astea trebuie sa iti rezervi cateva minute clientului respectiv, nici sa lungesti fara temei conversatia, dar nici sa nu ii dai impresia ca te grabesti.

Cat timp las catalogul Oriflame clientului:

Catalogul Oriflame este MAGAZINUL TAU! Pe care nu il vinzi, nu il abandonezi cateva zile.

Daca lasi un catalog prea mult timp unui cliet, fie considera ca nu te intereseaza produsele pe care doreste sa le comande, fie il foloseste sa se inregistrege el ca si client Oriflame, cu catalogul lasat de tine.

Aceasta relatie consultant client, tu trebuie sa o privesti in ambele sensuri: cum ti-ar place tie sa ti se prezinte un produs, ce ai vrea sa stii despre produsele pe care urmeaza sa le cumperi. Cand lasi un catalog mai multe zile uneui potential client este ca si cum intra in magazine si il lasi sa hoinareasca prin incinta, fara s ail bagi in seama! Tu de cate ori nu ai avut astfel de situatii cand ai mers sa cumperi o pereche de pantofi, un laptop si nimeni nu a bagat de seama ca ai avea nevoie de ajutor?

Toate acestea si inca multe altele, construiesc in timp un consultant Oriflame de succes

Si DA Oriflame este o arta , este o pasiune care iti adduce recompense banesti, dar ce este mai valoros, iti aduce bucuria binelui dat mai departe: poti schimba vieti, schimb viata ta.

VISURILE TALE - INSPIRAȚIA NOASTRĂ 

Promisiunea brandului Oriflame: Visurile Tale- Inspirația Noastră™ este profund înrădăcinată în istoria și moștenirea noastră. În decursul a peste 45 de ani de istorie, am fost întotdeauna dedicați misiunii de a inspira și oferi oamenilor oportunitatea de a-și îndeplini visurile prin conceptul nostru unic de afacere. Visurile Tale - Inspirația Noastră™ este manifestarea angajamentului nostru față de cliențși consultanți; visurile lor joacă un rol important în dezvoltarea noilor produse de frumusețeși inspirarea programelor care ajută la elaborarea propriilor lor afaceri.