Devino reprezentant

C10 suedia.3

 Si tu poti castiga bani cu Oriflame – Devino reprezentant Oriflame!

Ne dorim un stil de viata care sa ne scoata din anonimat,dorim independenta financiara, o cariera profesionala , fara sefi si recompense pe masura muncii depuse! Oriflame poate fi raspunsul si pentru TINE!

Eu am ales cu mai bine de 24 de ani in urma – am facut un PAS decisiv – m-am alaturat echipei Oriflame si am descoperit ca pot fi propriul meu sef, ca daca vremea de afara – e arsita sau ploua prea tare sau sunt inzapezite drumurile – din intimitatea caminului meu, fac banii ce ma ajuta sa imi indeplinesc visele! o cariera profesionala si independent financiara – Oriflame poate fi si raspunsul TAU!

Cum poti transforma si TU cosmeticele in bani?

Ai doua posibilitati pe care le poti imbina pentru rezultate spectaculoase intr-un timp relativ scurt:

1.Poti vinde produsele - ai magazinul TAU cu investitie minima - 2.50 lei – CATALOGUL Oriflame

  • Te bucuri de reduceri de pana la 40% din comenzile clientilor tai , inca de la prima comanda si asta din 3 in 3 saptamani , perioada de valabilitate a campaniei si poti castiga 250 lei de 17 ori pe an – Oriflame Romania are 17 campanii intr-un an, un cistig mediu.

2. Castigurile tale cresc atunci cand iti faci o echipa, invitand prietenii sa ti se alature

  • Compania Oriflame sprijina in dezvoltarea aptitudinilor de lider pe orice consultant care isi doreste o cariera Oriflame. EU voi fi alaturi de TINE si te voi ajut ca impreuna cu echipa ta, sa urci pe scara Planului de Succes Oriflame – impreuna implim vise!
  • Academia Oriflame este un instrument de care beneficiezi din prima zi de colaborare cu compania: ai platforme online de studiu, seminarii si evenimente Oriflame astfel vei afla informatii importante despre produsele Oriflame, cum sa iti dezvolti afacerea , cunosti consultanti Oriflame de succes.

Construieste-ti propia afacere cu investitii minime, fara riscuri, ai sansa sa iti indeplinesti visele impreuna cu Oriflame! Meritele tale vor fi recunoscute si apreciate pe scena Oriflame, asa si tu ii vei ajuta pe cei de langa tine sa isi atinga visurile.

‘’Ai incredere in magia noilor inceputuri!’’ Vibratii Pozitive