Beneficiul Afacerii Oriflame

Image 962Reprezentanti Oriflame de succes provin din diverse medii si sectoare profesionale: profesori, medici, avocati, ingineri, liberi profesionisti, elevi, studenti. Ceea ce face diferenta dintre un reprezentant oriflame de succes si unul mediu nu sunt cunostintele legate de un anumit domeniu ci deschiderea fata de oameni si fata de nou. 

Afacerea Oriflame isi are inceputurile in Suedia iar in Romania a patruns in anul 1995. De atunci mai mult de cateva mii dereprezentanti Oriflame si-au cladit afaceri solide, promovand pe diverse canale produsele Oriflame. Beneficiind de sustinerea unei companii cu experienta, ca reprezentant Oriflame ai la dispozitie instrumente de marketing testate si perfectate de-a lungul anilor in toate tarile in care Oriflame a activat. Fiecare reprezentant Oriflame are la dispozitie cataloage, pliante, ofere, invitatii, mostre din diverse produse pe care le poate distribui in vederea recrutari noilor reprezentanti oriflame.

Înscrie-te ca reprezentant Oriflame şi visele devin realitate

Natura a fost în permanenţă sursa de inspiraţie în toată această perioadă de peste 40 de ani de la înfiinţare în Suedia, acolo unde frumuseţea spectaculoasă a naturii sălbatice constituie emblema distinctivă a produselor Oriflame.

Din aceasta activitate frumoasa ai numai de castigat.