Tratamente de toamna pentru tenul tau!

 

set creme novage 1408 cc

 

Cand soarele numai dogoreste atat de mult si gradele din termometru incep sa scad, este perioada ideala pentru a da un restart tenului tau, sa ii stergi impuritatile lasate  de agentii externi din perioada verii.

Iti recomand cateva produse care te ajuta sa exfolieze corect celulele moarte de la primul nivel, lasand noile celule sa dea un aspect intinerit tenului tau.

Masca peeling cu effect de reinnoire a pielii NovAge

Cu un amestec de alfa hidroxizi acizi si beta hidroxi acizi, aceasta masca pe care o aplicam seara pe fata si pe gat exceptand zona ochilor, de doua ori pe saptamana, in zile neconsecutive, timp de 20 de minute, stimuleaza reinnoirea celulara.

Crema de zi, crema de noapte, poate una sa o inlocuiasca pe cealalta?

set creme novage 1408

 Crema zi si crema de noapte sunt diferite, sunt produse cu caracteristici diferite, produse care rezolva nevoi diferite.Crema de zi:

textura lejera, cu factori de protectie solara, o putem folosi si ca baza de machiaj, se aplica cu zgarcenie pentru nu a bloca porii si sustine machiajul pe toata perioada zilei;
are o textura usor fluida, se absoarbe repede in piele;
are rol de protective si hidratare. Crema de noapte: textura este mai densa, bogata in nutrienti care o face mai grasa, are antioxidanti cu rol de regenerare;
crema de noapte repara stresul de peste zi a pielii datorat factorilor de mediu, de stress, machiaj;
fiind mai densa, absortia este mai lenta permitand ritmului nostru biologic sa lucreze in favoarea noastra, a sanatatii pielii noastre.
crema de noapte are un efect antirid,

De ce sa luam suplimente alimentare?

wllness 1408Suplimentele alimentare, dupa cum le spune si numele, complementeaza o dieta sanatoasa, nu o inlocuieste, astfel ca, un regim alimentar nesanatos, un ritm de viata haotic nu pot fi corectat decat de schimbarea modului de a trai in fiecare zi.

Inainte de a lua suplimente trebuie sa avem in vedere cateva criterii:
- de unde le luam;
- un consult al medicului curant pentru a nu contracara efectul medicamentos al tratamentului , acolo unde este cazul;
- in ce perioada a zilei trebuiesc luate pentru maxim de beneficia.

 Deficitul alimentar nutritional nu poate fi ajutat de vitamine, suplimentele optimizeaza substantele nutritionale nu le compenseaza, consumul regulat de proteine, fructe si legume in diferite culori, nu pot fi inlocuite.
Unele suplimente sunt recomandat sa fie luate in timpul mesei, cu un pahar cu apa, deoarece  procesul de digestive, care incepe in timpul consumului de alimente, ajuta la descompunerea mai repede a suplimentelor.

Tripeptide – Fiole NovAge cu tripeptide

fiole
Tripetidele sunt un polimer format prin legarea a mai multor aminoacizi, intr-o anumita ordine.

Peptidele participa la regenerare si reinnoirea pielii, conform rezultatelor  cercetarilor in domeniu.

Peptidele sunt un fragment de colagen  atasat acidului palmitic cu rol de stabilizare si care ii confera capacitatea de a se lega de pielea umana ajutand la restructurarea cutanata a pielii si a tesuturilor.

Pentru ce se recomanda peptidele:piele fara fermitate, fara elasticitate si cu riduri fine.

Page 1 of 4